Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазини с модерен дизайн

В процеса свързан с изработка на онлайн магазин, ние от Web-Studio.BG се стремим да създаваме ултра модерен дизайн, с който да предложим ново ниво на потребителско изживяване. С напредване на технологиите в днешно време, по-голяма част от трафика към всеки сайт се осъществява посредством мобилно устройство. Отдавайки необходимото значение на това, ние изработваме онлайн магазини, които притежават 100% responsive дизайн и се зареждат коректно на всякакви устройства. Също така - старателно оптимизираме цялото съдържание, за да постигнем изключително висока скорост на зареждане.

изработка-на-онлайн-магазин-с-различни-методи-на-плащане

Изработка на онлайн магазини с различни методи на доставка и плащане

Ние знаем, че всеки онлайн магазин се посещава от различни потребители, които имат строго индивидуални предпочитания, относно начин на плащане и начин на доставка. За да може да предложим максимално качество на услугата, ние ще интегрираме разнообразни начини на доставка и плащане, с които да задоволите нуждите на всеки Ваш клиент. Освен това, в онлай магазините изработени от нас, съществува възможност за лесно създаване на нива на достъп до различни промоции, предоставяне на промоционални кодове, създаване на периодични акции и много други.

Изработка на онлайн магазини с висока функционалност

За да може онлайн магазинът да бъде успешен, трябва да предлага разнообразни инструменти на потребителите си. Поради тази причина се стремим да изграждаме функционални модули за филтриране, допълнителни полета в пазарската количка, калкулатори за изчисляване на различни промоционални цени в продуктовите страници и много други. Освен, че обръщаме изключително голямо внимание на модерния и full responsive дизайн, ние отдаваме и необходимото значение на това, че всеки онлайн магазин трябва да притежава висока функционалност, за да продава гарантирано! Ние изработваме онлайн магазини, в които се добавят лесно допълнителни модули в бъдещи периоди, с което можем да Ви гарантираме, че винаги ще предоставяте най-доброто на Вашите клиенти!

изработка-на-онлайн-магазин-с-висока-функционалност
изработка-на-онлайн-магазин-с-висока-сигурност

Изработка на онлайн магазини с високо ниво на сигурност

Всеки онлайн магазин съхранява изключително важна информация за неговите клиенти. Ето защо, ние ще изградим онлайн магазин, който притежава високо ниво на сигурност. По този начин ще сте спокойни, че цялата информация от базата данни е добре защитени и рискът от успешни атаки на недоброжелатели е ограничен. В комбинация с това ще изградим интелигентна защита от спам във всяка контактна форма, която е разположена във Вашия сайт.

Изработка на онлайн магазини с панел за администрация

Ако искате Вашият онлайн магазин да се развива постоянно с бързи темпове, то несъмнено трябва да работите всекидневно по него и по-специално: да качвате нови продукти и категории, да обработвате клиентски поръчки, да създавате различни нива на достъп за клиентите, да асоцирате отстъпки с определени клиентски групи и т.н. За да правите това безпроблемно, ние ще изградим панел за администрация, който ще притежава изключително богата функционалност като същевременно е лесен и разбираем за работа. По този начин Вие ще сте максимално гъвкави към Вашите клиенти.

изработка-на-онлайн-магазин-с-панел-за-администрация
изработка-на-онлайн-магазин-с-seo-оптимизация

Изработка на онлайн магазини с професионална SEO оптимизация

SEO Оптимизацията е процес, при който се цели оптимизиране на съдържанието на даден сайт, за да може той да се класира по-напред в резултатите от търсене по определени ключови думи. Ние знаем, че наличието на добра SEO оптимизация, може да спести изключително много средства на всеки собственик на онлайн магазин в бъдещи периоди. Именно поради тази причина, още в процеса на създаване на Вашия онлайн магазин ще оптимизираме цялото съдържание, за да може то да се индексира безпроблемно и да Ви осигури челни позиции след първоначалното индексиране.

Изработка на онлайн магазини и дигитален маркетинг

След процесът свързан с изработка на онлайн магазин, следва неговата реклама. Една от най-честите грешки, които допускат собствениците на онлайн магазини е да си мислят, че след като техният сайт е създаден, той ще започне да продава веднага, без никаква раклама. За съжаление това не е така. За тази цел, ние ще имплементираме инструменти, с които лесно ще събирате данни за Вашите посетители, а това ще позволи създаване на ремаркетинг и динамичен ремаркетинг (ретаргетинг). Ако имате нужда от създаване на професионална дигитална реклама в бъдещи периоди, ние ще бъдем на Ваше разположение!

изработка-на-онлайн-магазин-с-възможност-за-дигитална-реклама

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?