info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайтове

Изработка на сайтове

Изработка на сайт за всеки бизнес

Ако скоро стартирате бизнес или просто искате да достигнете нови хора с публикациите си, то непременно трябва да имате уеб сайт. За съжаление много фирми правят голяма грешка и започват бизнеса си без да имат сайт или с такъв, който е на изключително ниско ниво, направен от познат „специалист“ със съмнителни умения. В резултат на това темповете на развитие спадат значително, а от това бизнеса може само да страда.

изработка-на-сайт-за-всеки-бизнес

Изработка на сайтове от ново поколение

Ние от Web Studio Bulgaria разбираме нуждата от модерен, добре оптимизиран и надежден сайт. Ние знаем, че успешният сайт, трябва да показва максимално собствената идентичност на всеки бизнес. Именно поради тази причина не работим с предварително създадени шаблони, а изграждаме изцяло индивидуални решения със собствен код и дизайн! Ние изработваме сайтове, които притежават богата функционалност, класират се добре в търсещите машини и оправдават инвестираните средства.

Защо е важно да сте наш клиент

изработка-на-сайт-от-квалифицирани-програмисти

Квалифициран екип

За нас е важно да предлагаме качествени услуги с внимание към всеки детайл. Ние сме екип от квалифицирани програмисти, които имат солиден опит зад гърба си. Изработените сайтове от нас се отличават с модерен дизайн и добре структуриран код. Ние не правим компромиси с готови платформи, а пишем кодът специално за Вас!

изработка-на-сайт-от-програмисти-с-опит

Дългогодишен опит

Солидният опит, който натрупахме в сферата на изработка на сайтове през годините на упорита работа ни позволява да Ви насочим максимално добре в процеса по реализиране на Вашия проект. Ние знаем какво е нужно, за да създадем най-добрият сайт за Вас. Работейки с нас, може да сте сигурни, че бързо ще стигнете до върха!

изработка-на-сайт-без-подлъгващи-цени

Без подлъгващи цени

Ние ценим лоялните отношения с нашите клиенти. Именно поради тази причина не работим с подлъгващи начални цени и последващи ограничения във функционалността на сайта. Ние предлагаме изработка на сайтове с коректно изяснени параметри и без никакви ограничения в дизайна и функционалността. Доверието е важно!

Ние изработваме сайтове, които притежават

израбтка-на-сайт-с-респонсив-дизайн

Изработка на сайтове с респонсив дизайн

Известен факт е, че голяма част от трафика към всеки сайт се осъществява през мобилни устройства. Ето защо ние ще изработим БЕЗПЛАТНА мобилна версия на Вашия сайт, която ще бъде с безкомпромисно качество и ще направи сайтът Ви удобен, независимо с какво устройство се достъпва!

изработка-на-сайт-с-интуитивен-дизайн

Изработка на сайтове с интуитивен дизайн

Ние не робуваме на предварително зададени шаблони! Всеки наш проект има за цел да покаже индивидуалният стил на съответния клиент. Работим здраво върху задачата да изградим индивидуалност със стил и модерна визия. Изработените сайтове от нас са интуитивни и създават неповторимо потребителско изживяване!

Ние изработваме сайтове с богата функционалност

изработка-на-сайт-блог

Изработка на сайт - Блог

Нашите програмисти ще изградят за Вас модерен и функционален сайт - блог, който ще бъде с full responsive дизайн. Скоростта на зареждане ще бъде светкавична, а потребителското изживяване неповторимо. В допълнение ще изградим разнообразни модули, с които лесно да показвате статии, разделени по различни критерии. Ще се постараем да изградим функционални връзки и удобни модули за търсене и филтриране на информацията в сайта.

изработка-на-сайт-за-новини

Изработка на сайт за новини

По функционалност този тип сайтове се доближава до блог, но в допълнение ще изградим модули, с които лесно да структурирате информацията, за да я показвате добре подредена на Вашите посетители. Към всеки изработен сайт от нас, предлагаме удобен и функционален панел за администрация, с което Ви гарантираме, че бъдещата работа по Вашият сайт ще бъде лесна и удобна. Също така новият сайт ще бъде с професионална SEO оптимизация на съдържанието.

изработка-на-корпоративен-сайт

Изработка на корпоративен сайт

Корпоративният сайт е лицето на всеки бизнес в онлайн пространството. Това е достатъчна причина да не правите компромиси с него. Поръчвайки от нас изработка на корпоративен сайт, може да сте сигурни, че ще покажете Вашата индивидуалност. Ние изработваме ултра модерни корпоративни сайтове, които притежават класа и предоставят неповторимо потребителско изживяване на всеки посетител.

изработка-на-онлайн-магазин

Изработка на онлайн магазин

Ние изработваме онлайн магазини, които продават гарантирано! За да можем да постигнем това, ще изградим разнообразни функционални модули, които да предоставят възможност за удобна работа на посетителите. Ще интегрираме разнообразни методи на доставка и плащане по Ваше желание. Ще се постараем онлайн магазинът Ви да има професионална SEO оптимизация и да притежава full responsive дизайн.

изработка-на-сайт-индивидуално-задание

Изработка на индивидуално задание

Ние ценим иноваторските идеи на нашите клиенти. В някои случаи готовите платформи не могат да осигурят решения за подобни идеи, но за нас това не е никакъв проблем. Разполагаме с надеждни програмисти, които могат да реализират нестандартни проекти и да достигнат желаната функционалност. Ние изработваме сайтове без никакви ограничения!

изработка-на-сайт-с-администрация

Изработка на сайтове с панел за администрация за лесно управление

Всички сайтове, които изработваме имат панел за администрация, което ще Ви помогне сами да качвате желаната информация в новия сайт. Като бонус, след като направим сайта, наш специалист ще проведе кратко обучение с Вас, в което ще бъдете запознати с основните техники за работа с административния панел. При нас винаги ще намерите добро отношение и съдействие при възникнал проблем. За нас е важно всеки клиент да бъде обслужен максимално добре и своевременно!

Поръчайте изработка на сайт от нас в няколко лесни стъпки

Често процесът свързан с изработка на сайт крие много въпроси. Ако решите да се възползвате от нашите услуги, специалистите ни ще Ви обяснят всичко просточко, без излишни непознати и сложни термини, а след това заедно ще изградим необходимата стратегия за действие.

При нас ще имате яснота по всеки един възникнал въпрос. Също така за Ваше улеснение ще работим по ясно дефинирани стъпки, за да може да сте сигурни във финалния успех!

Запознайте се със стъпките, които ще извъврим, за да изработим Вашият нов - ултра модерен сайт.

Задание за изработка на сайт

Първата стъпка е попълване на въпросник (предоставя се от нас), който представлява първоначалното задание за изработка на сайт.

Договор за изработка на сайт

След като получим попълненото задание, преминаваме към изграждане на цялостна стратегия и подписване на договор за изработка на сайт.

Програмиране

В тази стъпка, нашите програмисти ще изградят необходимата функционалност, която е посочена във Вашято задание.

Дизайн

Дизайна е важна част от всеки сайт. В тази стъпка ще се постараем да направим най-доброто, за да сбъднем Вашите мечти!

Готов уеб сайт

След финала на проекта, ще осигурим съдействие по прехвърляне на готовия сайт и получавате цялото файлово съдържание и база данни.

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?