+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайтове от Web Studio Bulgaria

Започни успешен Online бизнес сега!

izrabotka-na-saitove
izrabotka-na-saitove-html
izrabotka-na-saitove-css
izrabotka-na-saitove-javascript
izrabotka-na-saitove-jquery
izrabotka-na-saitove-s-bootstrap
izrabotka-na-saitove-s-php

Web сайтът е задължително условие за успешен бизнес!

Ако скоро стартирате бизнес или просто искате да достигнете нови хора с публикациите си, то непременно трябва да имате Web сайт. За съжаление много фирми правят голяма грешка и започват бизнеса си без да имат сайт или с такъв, който е на изключително ниско ниво, направен от познат „специалист“ със съмнителни умения . В резултат на това темповете на развитие спадат значително, а от това бизнеса може само да страда! Ние от Web-Studio.BG разбираме нуждата от модерен, добре оптимизиран и надежден сайт. Също така разбираме, че не всеки е готов да плати голяма сума, за да може да изгради подобаващ имидж в Online пространството. Именно за това предлагаме 100% индивидуални условия за всеки наш клиент. Качеството на услугите ни е безкомпромисно, а успешният старт на бизнеса - гарантиран!

Защо е важно да сте наш клиент?

Ако никога до сега не сте се сблъсквали с проблемите, свързани със създаване на сайт, то несъмнено имате доста въпроси.

Ето някои доста често срещани въпроси, свърани с направата на сайт

Всички тези въпроси звучат доста объркващо и неразбираемо, но ако решите да се възползвате от нашите услуги, специалистите ни ще Ви обяснят всичко просточко, без излишни непознати и сложни термини, а след това заедно ще изградим необходимата стратегия за действие. Ако още от началото не сте наясно с гореспоменатите въпроси и направите сайт, без да сте се съобразили с тях, то провалът Ви е гарантиран! При нас ще имате яснота по всеки един възникнал въпрос, а специалистите ни ще Ви помогнат с радост. Не на последно място нашите клиенти се радват на ултра модерни - динамични сайтове с атрактивен дизайн и висока скорост на зареждане. Това е гаранция за максимално добро потребителско изживяване на вашите клиенти и посетители на бъдещия Ви сайт.

Видове сайтове, които може да поръчате при нас

Блог

Ние ще изградим модерен и добре изглеждащ сайт, в който да позиционирате Вашият блог.

Новинарски сайт

Ние ще направим Вашия модерен и функционален новинарски сайт.

Онлайн магазин

Ние ще направим най-добрия и продаващ Online магазин за Вас.

Комбиниран сайт

Модерен магазин, новинарска емисия и интересен блог в еднo.

Индивидуално задание

Изграждане на сайт по индивидуално задание на клиента.

Изработваме сайтове с администрация за лесно управление от Вас

Всички Web сайтове, изработени от нас, имат панел за администрация, което ще Ви помогне сами да качвате желаната от Вас информация в новия си сайт. Като бонус, след като направим сайта, наш специалист ще проведе кратко обучение с Вас, в което ще бъдете запознати с основните техники за работа с административния панел. При нас винаги ще намерите добро отношение и съдействие при възникнал проблем. За нас е важно всеки наш клиент да бъде обслужен максимално добре и своевременно!

Ние изработваме сайтове, които притежават

SEO Оптимизация

Модерен дизайн

Висока скорост

Администрация

Поддръжка на сайтове от Web-Studio.BG

Ако от известно време имате сайт със сигурност знаете, че той е като жив организъм и постоянно се нужда от поддръжка, за да се развива и да бъде в крак с новите тенденции. Независимо дали ние сме направили Вашият сайт или не, предлагаме качествена и адекватна поддръжка за него. Преди да уточним цена ще разгледаме вашите индивидуални нужди и изисквания. По този начин ще можем да предложим максимално гъвкаво решение, без да Ви натоварваме с излишни средства за поддръжка на Вашия сайт. Ние работим съвестно и искаме да Ви помогнем, именно за това може да разчитате на нас по всяко време. Специалистите ни ще откликнат веднага при настъпил проблем и ще работят здраво, за да могат да го отстранят своевременно. Също така ние следим постоянно новите тенденции и се стремим да сме в крак с модата на web дизайна. Винаги може да разчитата на съвет от нас, за да може Вашият сайт винаги да изпреварва конкуренцията и да сте сигурни, че сте най-добрите!

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?