info@web-studio.bg+359 893 000 306

Поддръжка на сайтове

Поддръжка на сайтове

Поддръжката на всеки сайт е важна

След процесът свързан с изработката на сайт, най-важното нещо за неговото развитие е поддръжката. За съжаление няма как да се надяваме нашият сайт да работи добре, без да го поддържаме, защото той е като жив организъм и постоянно има нужда от помощ и грижи, за да съществува и да се развива. Процесът по поддръжка на сайт е доста всеобхватен и включва в себе си много дейности като: обновяване, отстраняване на възникнали проблеми, качване на ново съдържание, SEO оптимизация, подмяна и изработка на банери и т.н.

поддръжка-на-сайтове

Поддръжка на сайтове от доказани специалисти

За да сме сигурни, че винаги сме в крак с най-новите тенденции е добре да поверим поддръжката на сайта си на доказани специалисти, които имат опит в това начинание. Процесът на поддръжка е сложен и определя до голяма степен развитието на сайта Ви. След като сте направили инвестиция в изграждане на нов сайт е добре да си дадете сметка, че той ще има нужда от поддръжка, за да се развива.

Ние от Web-Studio.BG разбираме, че не всеки е готов да инвестира голяма сума за поддръжка и развитие на сайта си, за това изготвяме строго индивидуални оферти, в които се включват дейности по поддръжка, които са необходими в конкретния случай. Заедно с това можем да направим и по-голям пакет, в който да включим и дейности като: изработка на рекламна кампания, SEO Оптимизация и развитие на социални мрежи.

поддръжка-на-сайтове-от-web-studio.bg

В работата свързана с поддръжка на сайтове даваме всичко от себе си

Когато работим по поддръжката на даден сайт, ние даваме всичко от себе си, за да можем да сме сигурни, че клиентите ни са доволни. Знаем, че поддръжката е важна и отговорна задача, която до голяма степен определя Вашият успех. Внимателно следим за нови тенденции и технологии.

Винаги може да разчитате на съвет от нас, относно осъвременяване и модернизиране на сайта Ви.

Ние правим цялостна оценка върху всеки сайт, който поддържаме и можем да дадем необходимите насоки за по-добра оптимизация, по-висока скорост на зареждане и по-модерен и атрактивен дизайн.

Поддръжка на сайтове спрямо индивидуалните нужди на всеки

поддръжка-на-сайтове

Обикновена поддръжка на сайт

Нашите специалисти ще следят и отстраняват проблеми свързани с функционирането на Вашият сайт. Ще следим за новости и осъвременяване на различни модули и компоненти.

поддръжка-на-сайтове-с-дигитална-реклама

Поддръжка на сайт с дигитална реклама

Освен професионална поддръжка на Вашият сайт, нашите специалисти ще изготвят необходимата рекламна кампания, за да може сайтът Ви да стане популярен лесно и бързо.

поддръжка-на-сайтове-със-seo

Поддръжка на сайт със SEO

Заедно със стандартната поддръжка, нашите специалисти ще изготвят план, с който да подобрят класирането на Вашият сайт. Ще изберем ключови думи, по които да оптимизираме цялото съдържанието на сайта Ви.

поддръжка-на-сайтове-и-социални-мрежи

Поддръжка на сайт и социални мрежи

Социалните мрежи са важен инструмент, който трябва да ползваме, ако желаем да събираме допълнително популярност. С обикновената поддръжка, в този пакет получавате развитие на социалните мрежи към сайта си.

Персонализирана поддръжка на сайтове

Ние знаем, че всеки наш клиент има строго индивидуални нужди свързани с поддръжката на неговия сайт. Разбирайки това, ние можем да предложим гъвкаво решение за всеки. Независимо дали искате развитие на социални мрежи, SEO оптимизация, Реклама или просто обикновена поддръжка, ние ще изготвим индивидуална оферта, която е съобразена изцяло с Вас.

Не забравяйте, че поддръжката на даден сайт е най-важният процес, пряко отговорен за правилното му развитие. Направете запитване към нашите специалисти, а те ще Ви предложат най-доброто!

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?