Изработка на реклама в Google Ads

Защо да изберете нас за изграждане на реклама в Google Ads

Солиден опит

Имаме солиден опит изграден с години упорита работа. Това ни позволява да създаваме успешни рекламни кампании в Google Ads.

Реални резултати

В процеса свързан с изработка на дигитална реклама в Google Ads работим с реални резултати, а не с напразни обещания.

Без подлъгващи цени

Ние не толерираме поставяне на начални подлъгващи цени, които не включват нужните компоненти за успешна реклама в Google Ads.

Без ограничения

Ние предлагаме цялостни решения в Google Ads рекламата без поставяне на каквито и да е ограничения в детайлите.

Изработка на реклама в google ads

Защо реклама в Google ads

Рекламата в google Ads е мощен инструмент, с който можем да увеличим продажбите ви многократно, както и да покажем вашия бизнес на огромен кръг от потенциални клиенти. Всеизвестен факт е, че по-голяма част от потребителите, които имат желание да закупят дадена стока или услуга, първо правят проучване в търсачката на google за фирми, които предлагат желания продукт. Също така в този етап, потребителят прави щателна оценка на различните ценови вариации.

Именно тук се крие огромният потенциал на рекламата в google ads и по-специално на рекламата в търсещата част на google - google search.

За разлика от някои други платформи, в които може да се осъществява дигитална реклама, в google ads рекламата се сервира на потребители, които са на над 90% готови да осъществят поръчка на стока или услуга, тоест те са там, за да пазаруват, а какво по-добро от това да показваме вашият продукт или услуга на хора, готови да го закупят!

таргетиране при реклама в adwords

Какво ще ви предложим

 • Създаване на неограничен брой рекламни кампании
 • Създаване на неограничен брой рекламни групи
 • Създаване на неограничен брой реклами
 • Неограничен брой часове поддръжка
 • Графичен дизайн на банери
 • Създаване на тригери за проследяване
 • Асоциране с GTM (Google Tag Manager)
 • Създаване на персонализирани аудитории
 • Създаване на ремаркетинг
 • Създаване на динамичен ремаркетинг (ретаргетинг)
 • Мониторинг на резултатите
 • Персонализиран анализ при поискване

Как ще процедираме в работния процес

Анализ

Ще направим задълбочен анализ на вашите: стоки или услуги, бизнес категория и конкуренция. Също така ще обърнем сериозно внимание на качеството на вашия сайт, за да сме сигурни, че в следващите етапи няма да има елементи, които да повлияват негативно резултата от дигиталната реклама.

Планиране

На база получените резултати от проведения анализ ще изградим стратегия, която да работи във ваша ползва и да генерира ръст в продажбите и привличането на нови клиенти. Също така ще проучим и планираме точните ключови думи и типове съвпадения за реклама в търсещата част на Google.

Изграждане

Ще изградим рекламни кампании, рекламни групи и реклами без ограничения в техния брой и тип, изцяло съобразени с вашите индивидуални нужди. Ще изберем типовете насочвания и стратегии за офериране, които са най-подходящи за вас и ви дават най-добрите резултати.

Поддръжка

Процесът свързан с работа по дадена дигитална реклама е изключително динамичен и, за да може тя да бъде успешна е необходимо всекидневно да бъде следена и при нужда да се правят необходимите корекции. Ние не поставяме никакви ограничения в часовете поддръжка на дигиталната реклама.

стратегия-за-офериране-в-adwords google-adwords-стратегия-за-офериране

Ние не използваме подлъгващи цени

Успешната дигитална реклама в Google Ads трябва да бъде проследявана всекидневно. В нея тярбва да се правят корекции в типа насочване, стратегия на офериране, трябва да се изграждат и проследяват различни тригери за реализации, да се првят анализи и много други неща, които от своя страна изискват време и усилие.

Ние знаме, че успехът на Вашата реклама не се крие в подлъгваща начална цена и последващи огрничения в услугата, а в това да се изгради ясна и стабилна стратегия, в която да бъдат включени всички дейности, които трябва да извършим, за да постигнем реален резултат.

Именно поради тази причина ще ви предложим индивидуална оферта с ясно дефинирани параметри, без скрити условия и подлъгващи цени с последващи ограничения в услугата.

Част от нашите клиенти

google реклама за tobo group
google реклама за marvi
google реклама за доктор тонев
google реклама за WFAF
Реклам във google за monni
Реклам във google за МЦ Sanus 2000
Реклам във google за Toner.BG
Реклам във google за KliVenTo
Реклам във google за Expert Events
Реклам във google за NaturalBS
Реклам във google за Termoservice
Реклам във google за Bestpower

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?