+359 893 000 306

Изработка на реклама в Google Adwords

Реклама в Google Adwords

google-adwords-реклама

Реклама в Google Adwords - ползи и предимства

Рекламата в google adwords е мощен инструмент, с който можем да увеличим продажбите си многократно, както и да покажем своя бизнес на огромен кръг от потенциални клиенти. Всеизвестен факт е, че по-голяма част от потребителите, които имат желание да закупят дадена стока или услуга, първо правят проучване в търсачката на google за фирми, които предлагат желания продукт. Също така в този етап, потребителят прави щателна оценка на различните ценови вариации.

Именно тук се крие огромният потенциал на рекламата в google adwords и по-специално на рекламата в търсещата част на google - google search.

За разлика от някои други платформи, в които може да се осъществява дигитална реклама, в google adwords рекламата се сервира на потребители, които са на над 90% готови да осъществят поръчка на стока или услуга, тоест те са там, за да пазаруват, а какво по-добро от това да покажем своя продукт на хора, готови да го закупят?!

таргетиране при реклама в adwords

Таргетиране в google adwords

Рекламата в google adwords е високо ефективна, не само заради гореспоменатите предимства. Също така тя може да се таргетира изключително тясно и прецизно. Това гарантира рекламно показване само на потребители, които имат интерес от нашия продукт. Резултатът е - значително по-голяма ефективност с по-малък рекламен бюджет. Според типа на рекламната кампания - google search или google display, можем да работим с богат набор от инструменти за таргетиране като: ключови думи, ремаркетинг списъци, гео локации, възраст, пол, интереси и много други.

Реклама в Google Adwords - типове кампании

В google adwords съществуват няколко типа рекламни кампании, като всяка рекламна кампания обединява в себе си прилежащите й рекламни групи и реклами. В зависимост от това каква рекламна кампания сме избрали, рекламните групи и техните реклами могат да бъдат различни типове. Ключът към успешната реклама в google adwords е да се подберат и комбинират точните рекламни кампании, като в това число се определи точна стратегия на офериране и точен тип на ключовите думи (ако в кампаниите има налична google Search). Нека разгледаме по-подробно какъв тип рекламни кампании съществуват в google adwords.

Мрежа за търсене

Рекламите се насочват в търсещата част на google по различни критерии, като ключови думи, тоест, когато някой започне да търси нещо в търсачката на google, Вашите реклами ще се визуализират в резултатите.

Дисплейна мрежа

Вашите реклами са графични изображения (банери), които се визуализират в дисплейните партньори на google, тоест - Вашата реклама се показва в различни сайтове, съобразно Вашите критерии, които сте задали.

Видео в Youtube

Това е тип на рекламна кампания от google adwords, с която може да промотирате Вашите рекламни видеоклипове. С други думи, с тази кампания може да рекламирате видеа спрямо различни критерии в Youtube.

Приложения

Ако разполагате с Ваше собствено приложение, не е проблем да го рекламирате чрез google adwords. В различните типове на рекламни кампании в процеса на тяхното създаване, може да се избере и тази опция.

стратегия-за-офериране-в-adwords google-adwords-стратегия-за-офериране

Стратегия за офериране - Bid strategy

Може би едно от най-важните условия за успех на рекламата в Adwords е правилно определената стратегия на офериране за Вашите кампании. Какво ще рече това?

В google adwords съществуват различни типове стратегии за определяне как да се изразходва рекламният бюджет през деня. Съществуват варианти за ръчно и автоматизирано офериране. Точно тук е от изключителна важност, Вашите реклами да са направени от квалифицирани специалисти, за да могат да са максимално ефективни и същевременно да изразходват рекламния бюджет разумно.

Ние работим с реални резултати, а не с напразни обещания

Ние от Web-Studio.BG имаме солиден опит в дигиталната реклама в частност - google adwords! Ние разполагаме с високо квалифицирани специалисти в областта, които могат да изградят за Вас рекламни кампании, които работят гарантирано.

За да можем да сме максимално ефективни ще направим следното:

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?