+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на професионална рекламна кампания от Web Studio Bulgaria

Започни успешна рекламна кампания!

reklama-i-reklamni-kampanii
izrabotka-na-saitove-html
izrabotka-na-saitove-css
izrabotka-na-saitove-javascript
izrabotka-na-saitove-jquery
izrabotka-na-saitove-s-bootstrap

Важна ли е рекламата за успешен старт и развитие на Вашия бизнес?

Рекламата е бърз начин за достигане на нови клиенти, които е твърде вероятно да изразят интерес към конкретен продукт или бизнес. В началото, когато стартираме бизнеса си е нормално никой да не знае за него. Дори и в процеса на направата на сайт - да са изпълнени всички критерии за добра SEO оптимизация, то ще трябва да мине известно време докато google и другите търсещи машини започнат да класират сайта Ви на водещи позиции. Именно в този начален период от съществуването на Вашия сайт е много удачно да се приложи реклама. Рекламата е подходяща и като инструмент за достигане на стари клиенти, които вече са пазарували от Вас, но по някаква причина от известно време са преустановили това. Като цяло рекламните кампании са подходящи за всеки един бизнес и етап от неговото развитие, но е важно те да са направени от добри специалисти, за да могат да са максимално ефективни. Ние от web-studio.bg имаме дългогодишен опит в online рекламната дейност и можем да гарантираме възможно най-добрата ефективност на всяка една реклама, която изготвяме за нашите клиенти.

Видове реклама

Реклама в Google (adwords)

Рекламата в google е един от най-добрите инструменти за популяризиране на Вашия бизнес. Всеизвестен факт е, че по-голямата част от бъдещите клиенти най-напред търсят информация за даден продукт именно в google. Възможностите за реклама в google са големи и ако не сте запознати детайлно с тях е твърде вероятно кампанията да се окаже провал. Това води до ниска ефективност и загуба на средства. Точно поради тази причина ние отделяме голямо внимание към подбора на правилните кампании. Те могат да бъдат:

Google Search

Изграждане на реклама, която се визуализира в търсещата част на google.

Дисплейна реклама

Ние ще изградим дисплейна реклама, която ще се визуализира при всички партньори на google.

Ремаркетинг

С помощта на проследяващ код ще насочим рекламата към стари посетители на сайта.

Динамичен ремаркетинг

Екипът ни ще изгради реклама, която ще се визуализира в зависимост от интересите на всеки посетител.

Комплексна кампания

Изграждане на комплексна рекламна кампания с няколко елемента.

Изготвянето на ефективни рекламни кампании е трудна и отговорна задача. Също така е важно рекламата да бъде следена всекидневно, за да се правят навременни корекции в таргета, бюджета и други елементи.

Реклама във Facebook

Отново ще подчертаем че, за висока ефективност е важно рекламата да бъде създадена и следена от специалисти в тази област

Изготвените рекламни кампании от нас са високо ефективни именно поради факта, че ние отдаваме огромно значение на това да постигаме максимални резултати с минимални средства. Това е и причината да правим задълбочен анализ на всяка цел и в зависимост от нея да предлагаме най-доброто решение, за да не се стига до излишно загубени финансови средства.

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?