info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за IFK clothes

Малко повече за IFK clothes

През август 2014 ИФК ТЕКС ООД е основана от Ибрахим Коджаага и Ферхат Коджаага. Фирмата започва с малък екип от професионалисти и към днешна дата, благодарение на успешните ни бизнес практики, нашият екип е с над 30 служители. Ние вярваме, че духа на една компания се определя от нейните служители и от силната връзка с клиентите.

Изработка на сайт за IFK clothes

Изградихме съвременен сайт с богата функционалност и красив дизайн. Постарахме се съдържанието да бъде преведено на няколко езика. Използвахме модерни технологии, с които имплементирахме красиви анимирани ефекти в различни компоненти от сайта.

Фирменият сайт на IFC clothes се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?