info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на онлайн магазин за Biohealthy

Малко повече за BioHealthy

Идеята за създаване на сайта BioHealthy.BG се роди преди време, последвала мисълта за здравословен начин на живот. Тази мисъл придоби по-реално изражение, включвайки я в ежедневието си. Здравословният начин на живот много промени не само навиците ни, но и цялостното ни здравословно и физическо състояние.

Желанието да споделим нашия опит се превъплати в идеята за сайта BioHealthy.BG, където предлагаме продукти, които използваме и препоръчваме, споделяме различни рецепти, информация и идеи.

Изработка на онлайн магазин за BioHealthy.BG

Положихме много усилия, за да създадем онлайн магазин с висока функционалност и модерен дизайн. Постарахме се да направим сайтът full responsive, за да може да осигурява безпроблемно сърфиране на потребителите, без значение през какво устройство достъпват сайта.

Изградихме функционални филтри, с които може лесно да бъде намерен всеки продукт, който представлява интерес за конкретен потребител.

Изградихме система за виртуален портфейл, с която потребителите могат да събират виртуални пари при всяка поръчка, а после по тяхно желание да използват натрупаната сума за покупки.

Онлайн магазинът на BioHealthy.BG се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?