+359 893 000 306

Акцент от блога

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

Какво е важно за успешна и добра реклама във Facebook

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на онлайн магазин за MMS Bulgaria

Малко повече за MMS Bulgaria

Казвам се Светослав Стаматов и популяризирам информацията за лечение с Хлорен Диоскид (ММС). Аз съм първият човек в България, който преди повече от 5 години, официално стана част от екипа на Джим Хъмбъл и се гордея с това. Щастлив съм, че имам възможността да помагам на хората. Ако сте решили да вървите по пътя към истинското здраве и щастие, за мен е чест да съм до Вас!

За изработката

Нашият екип изгради високо функционален сайт с модерен дизайн и безкомпромисно качество за MMS Bulgaria. В комбинация с това създадохме онлайн магазин, в който всеки клиент може да поръчва лесно и удобно желаните продукти.

За да може всеки посетител да бъде добре информиран, изградихме високо функционален блог с различни категории и статии. Също така се постарахме всичко важно да бъде събрано в страничния сайдбар. По този начин посетителите са перфектно навигирани, независимо в коя част на сайта се намират.

Фирменият сайт на MMS Bulgaria се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?