info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Димитър Славчев

Малко повече за Димитър Славчев

Дългогодишният опит, който натрупах в света на спорта - в частност фитнес и бодибилдинг, ми дава възможност да изградя необходимата стратегия и да Ви помогна да постигнете желаните резултати в залата.

Без безупречно съставена тренировъчна програма и правилен хранителен режим в сферата на фитнеса и бодибилдинга всичко е обречено на провал.

През дългите години на тежки тренировки и хранителни режими съм се научил да разбирам кое работи и кое не. С моя помощ ще се радвате на красиво и атлетично тяло, постигнато със здравословен хранителен режим и интензивни тренировъчни натоварвания.

Изработка на сайт и онлайн магазин за Димитър Славчев

Нашият екип създаде представителният сайт на професионалния състезател и инструктор по бодибилдинг - Димитър Славчев. В процеса на изработка на сайта, съчетахме модерни технологии и иновативни похвати, с които постигнахме безупречната визия на сайта. В комбинация с това се постарахме да изградим функционален блог, контактни форми и др. интересни компоненти.

Персоналният сайт на Димитър Славчев се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?