+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайт за Димитър Славчев

Малко повече за Димитър Славчев

Дългогодишният опит, който натрупах в света на спорта - в частност фитнес и бодибилдинг, ми дава възможност да изградя необходимата стратегия и да Ви помогна да постигнете желаните резултати в залата.

Без безупречно съставена тренировъчна програма и правилен хранителен режим в сферата на фитнеса и бодибилдинга всичко е обречено на провал.

През дългите години на тежки тренировки и хранителни режими съм се научил да разбирам кое работи и кое не. С моя помощ ще се радвате на красиво и атлетично тяло, постигнато със здравословен хранителен режим и интензивни тренировъчни натоварвания.

За изработката

Нашият екип създаде представителният сайт на професионалния състезател и инструктор по бодибилдинг - Димитър Славчев. В процеса на изработка на сайта, съчетахме модерни технологии и иновативни похвати, с които постигнахме безупречната визия на сайта. В комбинация с това се постарахме да изградим функционален блог, контактни форми и др. интересни компоненти.

Персоналният сайт на Димитър Славчев се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?