info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Textile Trade

Малко повече за “Текстил - Трейд” ООД

“Текстил - Трейд” ООД е създадена през 2002 година в гр. София.

През годините се налага като надежден и сигурен партньор на много фирми в страната и чужбина. Фирмата се занимава с производство и търговия на широка гама спомагателни материали за шивашката промишленост. Предлагането на целият пакет от необходимите за производството на облекла продукти.

Изработка на сайт за “Текстил - Трейд” ООД

Изработихме красив, модерен и интуитивен сайт за “Текстил - Трейд” ООД

В процеса на изработка на новия корпоративен сайт за компанията използвахме изцяло нашата система WS-CMS. Благодарение на това успяхме да постигнем светкавична скорост на зареждане на сайта, удобна мобилна версия и изключително атрактивна и модерна визия.

Постарахме се да изградим функционални модоли за категоризирано представяне на продуктовото съдържание и каталога с услуги.

Новият сайт на компанията се отличава с изключително висока скорост на зареждане, красив и модерен дизайн, 100% адаптивен дизайн и неповторимо потребителско преживяване.

За технологиите

Етикети

Обработка на изображения CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?