info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на корпоративен сайт за АГРО-ОЙЛ МХ

Малко повече за АГРО-ОЙЛ МХ

Фирмата е основана от специалисти добре познати и с дългогодишен опит на международния пазар. Специализирана е в изкупуването, преработката и износа на диворастящи и култивирани, органични билки и сухи плодове. Създадена е и се спазва добра производствена практика с пълно проследяване на произхода на суровината.

Изработка на сайт за АГРО-ОЙЛ МХ

Изработихме красив сайт със съвременен дизайн. Изградихме цялата система за управление на съдържанието с наш - уникален код. По този начин постигнахме изключително висока скорост на зареждане.

Сайтът се отличава с интуитивен и модерен дизайн. Създадохме бърза и удобна мобилна версия, с която сайтът може да бъде достъпван от всякакви устройства безпроблемно.

Постарахме се да изградим система за мултиезичност, която да представя съдържанието на сайта на различни езици, спрямо предпочитанията на потребителите.

За технологиите

Етикети

Photoshop CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?