info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Daniel Fashion

Малко повече за Daniel Fashion

Дениел Фешън специализира в изработката на мъжки ризи с брандовете DANIEL и EDGE. Ризите DANIEL са в основни модни линии Classic и Luxury, а ризите EDGE преобладаващо в модни линии Slim Fit и Designer`s. С тези брандове Daniel Fashion предоставя уникален дизайн, мода и стил, реализирани с висококачествени тъкани от най-реномирани производители в Европа.

Изработка на корпоративен сайт за Daniel Fashion

Изработихме модерен корпоративен сайт за Daniel Fashion, изцяло с нашата система за управление на съдържанието WS-CMS. Постарахме се сайтът да бъде добре оптимизиран и да зарежда изключително бързо. В допълнение изградихме мобилна версия, с която всеки потребител може да сърфира безпроблемно, без значение от какво устройство достъпва сайтът.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?