info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт и онлайн магазин за Hopo.ES

Малко повече за Hopo.ES

Дейността на Hopo.ES е свързана предимно с продажба на комплектувани системи с цел по лесна инсталация от крайни потребители.

Клиенти на Hopo.ES са собственици и управители на хотели и хотелски комплекси, ресторанти и заведения за обществено хранене, търговски, промишлени и индустриални обекти, офиси, селскостопански обекти, училища и детски градини, жилищни сгради, търговски комплекси, частни жилища и др .

Изработка на сайт и онлайн магазин за Hopo.ES

В процеса на изработка на фирмения сайт на Hopo.ES се постарахме да изградим висока функционалност и модерен онлайн магазин. Също така използвахме иновативен подход, чрез който разположихме главното меню - вертикално, с което освободихме повече пространство в хедъра на сайта.

Фирменият сайт на Hopo.ES се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?