info@web-studio.bg



+359 893 000 306

Изработка на сайт за МЦ Санус 2000

Малко повече за Sanus2000

Медицински център "Санус2000" е частно здравно заведение за специализирана извънболнична помощ , основан през 2000г. Предлага медицинско обслужване, лицензиран е за осъществяване на профилактична, специализирана консултативна и лечебна /спешна и неотложна/ дейност с Удостоверение № 4670 от 11.07.2008 г. на Министерство на здравеопазването, РЦЗ - София и е акредитиран със Заповед № РД 01-273 от 16.04.2009 г. на МЗ.

Изработка на сайт и онлайн магазин за МЦ Санус 2000

Изработихме красив, високо функционален фирмен сайт, в който направихме възможно да се записва час Online. Фирменият сайт на Sanus2000 се отличава с висока скорост на зареждане, уникално потребителско изживяване, модерен и красив дизайн.

Към фирменият сайт, добавихме и онлайн магазин, в който всеки посетител удобно да поръчва желаните стоки или услуги - Online.

Иновативното вертикално - скрито меню, осигурява удобство и допълнително пространство при сърфиране. В комбинация с това, сайтът е full responsive и се визуализира коректно, независимо с какво устройство се достъпва.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?