+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайт за Sanus2000

Малко повече за Sanus2000

Медицински център "Санус2000" е частно здравно заведение за специализирана извънболнична помощ , основан през 2000г. Предлага медицинско обслужване, лицензиран е за осъществяване на профилактична, специализирана консултативна и лечебна /спешна и неотложна/ дейност с Удостоверение № 4670 от 11.07.2008 г. на Министерство на здравеопазването, РЦЗ - София и е акредитиран със Заповед № РД 01-273 от 16.04.2009 г. на МЗ.

За изработката

Изработихме красив, високо функционален фирмен сайт, в който направихме възможно да се записва час Online. Фирменият сайт на Sanus2000 се отличава с висока скорост на зареждане, уникално потребителско изживяване, модерен и красив дизайн.

Към фирменият сайт, добавихме и онлайн магазин, в който всеки посетител удобно да поръчва желаните стоки или услуги - Online.

Иновативното вертикално - скрито меню, осигурява удобство и допълнително пространство при сърфиране. В комбинация с това, сайтът е full responsive и се визоализира коректно, независимо с какво устройство се достъпва.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?