info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Siman

Малко повече за Siman

Симан ООД е компания за международна търговия с химически продукти, торове и восъци с широка партньорска мрежа в България. Фирмата започва своята дейност през 1994г. година като вносител на химически продукти и консумативи за галванотехниката.

Изработка на корпоративен сайт за Siman

Изработихме модерен корпоративен сайт с интуитивен и Full responsive дизайн.

Изработката на фирмения сайт на Siman е базирана изцяло на нашата система за управление на съдържанието WS-CMS, която разработихме, за да предложим ново по-качествено ниво на услугите свързани с изработка на сайтове.

Разработихме система за мултиезичност и интуитивни компоненти, чрез които посетителите да достъпват лесно желаното съдържание в сайта.

Към това добавихме динамичен онлайн каталог на предлаганите услуги и продукти от фирмата с удобно и интуитивно категоризиране на цялото съдържание.

Постарахме се новият сайт на Симан да притежава изключително висока скорост на зареждане и да предоставя неповторимо потребителско преживяване на всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?