+359 893 000 306

Акцент от блога

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

Какво е важно за успешна и добра реклама във Facebook

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайт за СУ Христо Смирненски

Малко повече за СУ Христо Смирненски

На 10 октомври 1925 година в с. Света Петка се открива първоначално училище. Първи учители са Екатерина Киофтарова и Стою Илинов. В две стаи на бившата гранична застава край селото двамата млади учители започнали просветителската си дейност. Постъпилите за първи клас деца били разделени в две паралелки – женска и мъжка. Стою Илинов бил назначен за главен учител и поел мъжката паралелка. Трудностите били големи, но те не сломили духа, вярата и куража на младите учители. Първата учебна година приключила успешно. На 28 май 1926 г. се провел годишен акт и били раздадени свидетелствата.

За 4 години училището се оформя като начално с 4 паралелки.Назначени са нови учители: Георги Стефанов, Люба Сапунджиева, Лазар и Зоица Бучкови, Мара Колчагова, която учителства най-продължително време. Всички те даряват ум и сърце, младост и сили за успешното ограмотяване на малките деца. През 1946 г. училището прераства в основно. С това нарастват отговорностите и задълженията на всички.

Понастоящем в училището се обучават и възпитават 395 ученика. Педагогическият колектив е с високо образователно и професионално равнище. Повечето учители са млади, отдават пламък и дръзновение, за да достигнат до сърцата на учениците, да дават знания, да възпитават добродетели. И успяват. Първите сред тях са Джемиле Двояк, Мустафа Бухов, Муса Джихан, Таня Ангелова, Венцислав Асьов, Екатерина Вардева, Любен Попов.

За изработката

Нашият екип изгради модерен и високо функционален сайт за средно училище Христо Смирненси. В него лесно може да откриете информацията, която търсите, както и да направите запитване по желан въпрос до училищното ръководство.

Сайтът на СУ Христо Смирненски се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?