info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Арт Академия "Утринна Звезда"

Малко повече за Арт Академия - Утринна Звезда

Предмет на дейност на сдружението е организиране и провеждане на фестивални и конкурсни изяви на национално и международно ниво в сферата на изкуството и спорта.

Сдружение Арт академия „Утринна звезда" Член на Международен Танцов Съвет – CID-UNESCO главен организатор на Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда" представлява престижен и вече наистина доказал се международен форум, който разкрива една богата палитра от млади таланти, различни видове изкуства, множество традиции и културни мероприятия. По този начин този международен формат дава прекрасни възможности на хиляди млади таланти да представят, развият и усъвършенстват своя потенциал, с което всъщност се изпълнява неговата мисия и идеална цел. С всяко следващо издание Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда" привлича множество участници и печели все по-голяма популярност в България и чужбина.

Изработка на сайт за Арт Академия - Утринна Звезда

Изградихме модерен, мултиезичен сайт с висока скорост на зареждане и удобна мобилна версия.

Сайтът разполага с функционални модули, чрез които всеки потребител може да намери и разгледа удобно и бързо съдържанието, което го интересува.

Постарахме се да изработим високо функционална форма, с която всеки състав може да се запише за участия - онлайн.

Сайтът е написан изцяло с наш код, без ползване на готови платформи. Това помага да достига изключително висока скорост на зареждане, да има нестандартни функционалности и да предоставя добро потребителско преживяване.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?