+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайт за Dimitrov-Factory

Малко повече за „Димитров“ ООД

Фирма „Димитров“ ООД е създадена през 1991 г. Тя е специализирана в производството на мъжка мода – костюми, сака, панталони и палта. Фирмата започва своята дейност с шест човека персонал, а към ден днешен наброява повече от 1500 души производствен и административен капацитет. Днес фирмата е партньор и произвежда мъжки облекла за най-големите световни брандове Georgio Armani, Ermenegildo Zegna, Hugo Boss, а в годините на своето развитие, фирмата е партнирала на марки като Valentino, Calvin Klein, Pal Zileri.

От 2000-та година фирмата развива иновативни програми (проекти), които я издигат като най-модерното предприятие за мъжка мода не само в България, а и в югоизточна Европа.

През 2006 г. компанията изгражда настоящата производствена сграда, в която проектирането е извършено по нови технологии, като са вградени система за управление на произведените бройки, най-новите технологични инсталации, система за климатизация, екологична среда, ефективна работа на две смени. Фирмата покрива най-високите социални стандарти и реализира социални проекти съвместно със своите партньори от Хуго Бос, включително и задължителната средна работна заплата от 400 евро нето и 600 евро бруто, която след 2018 г. ще достигне 500 евро нето.

За изработката

Създадохме красив, бърз и функционален фирмен сайт за „Димитров“ ООД. Използвахме модерни технологии, с които достигнахме до съвършена визия, красиви анимации и ефекти. Постарахме се качеството на мобилната версия да бъде безкомпромисно и всеки потребител, независимо с какво устройство достъпва сайта, да може да се наслади на неповторимо изживяване от сърфирането в сайта.

Изградихме интерактивна форма за кандидатстване за работа, с която всеки желаещ може лесно да подаде документи и да кандидатства за желаната от него позиция в организацията.

Фирменият сайт на Dimitrov-Factory се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?