info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Dimitrov-Factory

Малко повече за „Димитров“ ООД

Фирма „Димитров“ ООД е създадена през 1991 г. Тя е специализирана в производството на мъжка мода – костюми, сака, панталони и палта. Фирмата започва своята дейност с шест човека персонал, а към ден днешен наброява повече от 1500 души производствен и административен капацитет. Днес фирмата е партньор и произвежда мъжки облекла за най-големите световни брандове Georgio Armani, Ermenegildo Zegna, Hugo Boss, а в годините на своето развитие, фирмата е партнирала на марки като Valentino, Calvin Klein, Pal Zileri.

От 2000-та година фирмата развива иновативни програми (проекти), които я издигат като най-модерното предприятие за мъжка мода не само в България, а и в югоизточна Европа.

През 2006 г. компанията изгражда настоящата производствена сграда, в която проектирането е извършено по нови технологии, като са вградени система за управление на произведените бройки, най-новите технологични инсталации, система за климатизация, екологична среда, ефективна работа на две смени. Фирмата покрива най-високите социални стандарти и реализира социални проекти съвместно със своите партньори от Хуго Бос, включително и задължителната средна работна заплата от 400 евро нето и 600 евро бруто, която след 2018 г. ще достигне 500 евро нето.

Изработка на Корпоративен сайт за Dimitrov Factory

Създадохме красив, бърз и функционален фирмен сайт за „Димитров“ ООД. Използвахме модерни технологии, с които достигнахме до съвършена визия, красиви анимации и ефекти. Постарахме се качеството на мобилната версия да бъде безкомпромисно и всеки потребител, независимо с какво устройство достъпва сайта, да може да се наслади на неповторимо изживяване от сърфирането в сайта.

Изградихме интерактивна форма за кандидатстване за работа, с която всеки желаещ може лесно да подаде документи и да кандидатства за желаната от него позиция в организацията.

Фирменият сайт на Dimitrov-Factory се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?