info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за Лимакс-М

Малко повече за ЛИМАКС-М

ЛИМАКС-М ООД е на пазара от 2002 година с няколко ателиета за химическо чистене, пране и боядисване. Центровете на фирмата са модерно обзаведени с машини последен модел на водещи италиански фирми в този бранш. Фирмата работи с екологично чисти препарати, гарантирани със сертификат за качество ISO 9001.

ЛИМАКС-М се стреми към прилагане на най-доброто, като машини, препарати и технологии. При ЛИМАКС-М се обръща внимание на всяка дреха и всеки детайл от нея, още с приемането. Инспектира се всяко петно и преди да влезе в машината, се деташира с препарати на водещи фирми като ECOLAB и BUFA, които са екологично чисти, не предизвикват алергични реакции на тялото и не увреждат дрехите Ви. Услугите, който ЛИМАКС-М предлага са изцяло съобразени с нуждите на клиентите. Те се отличават с високото си качество, коректност, бързина и професионализъм на изпълнение, както и с приемливи цени.

Изработка на сайт за ЛИМАКС-М

Изградихме модерен и високо функционален сайт за ЛИМАКС-М. Заложихме на иновативна система за управление на съдържанието изработена изцяло от нашият екип. По този начин постигнахме изключителна бързина на зареждане на сайта, перфектна оптимизация на съдържанието и уникален дизайн.

Създадохме удобна мобилна версия, която позволява безпроблемно сърфиране, без значение на какво устройство се достъпва сайтът. Постарахме се дизайна да е изключително интуитивен, с което всеки клиент да разглежда сайта безпроблемно и ефективно.

Фирменият сайт на ЛИМАКС-М се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?