+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайт за ЛИМАКС - М

Малко повече за ЛИМАКС-М

ЛИМАКС-М ООД е на пазара от 2002 година с няколко ателиета за химическо чистене, пране и боядисване. Центровете на фирмата са модерно обзаведени с машини последен модел на водещи италиански фирми в този бранш. Фирмата работи с екологично чисти препарати, гарантирани със сертификат за качество ISO 9001.

ЛИМАКС-М се стреми към прилагане на най-доброто, като машини, препарати и технологии. При ЛИМАКС-М се обръща внимание на всяка дреха и всеки детайл от нея, още с приемането. Инспектира се всяко петно и преди да влезе в машината, се деташира с препарати на водещи фирми като ECOLAB и BUFA, които са екологично чисти, не предизвикват алергични реакции на тялото и не увреждат дрехите Ви. Услугите, който ЛИМАКС-М предлага са изцяло съобразени с нуждите на клиентите. Те се отличават с високото си качество, коректност, бързина и професионализъм на изпълнение, както и с приемливи цени.

За изработката

Изградихме модерен и високо функционален сайт за ЛИМАКС-М. Заложихме на иновативна система за управление на съдържанието изработена изцяло от нашият екип. По този начин постигнахме изключителна бързина на зареждане на сайта, перфектна оптимизация на съдържанието и уникален дизайн.

Създадохме удобна мобилна версия, която позволява безпроблемно сърфиране, без значение на какво устройство се достъпва сайтът. Постарахме се дизайна да е изключително интуитивен, с което всеки клиент да разглежда сайта безпроблемно и ефективно.

Фирменият сайт на ЛИМАКС-М се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?