+359 893 000 306

Какво е ремаркетинг и как да го използваме

Email маркетинг - важен ли е за развитието на моя бизнес

оптимизация-на-изображения

Обработка и оптимизация на изображения при работа със сайт

Следвайте ни

Изработка на сайт за Onlineevent

Малко повече за Onlineevent

Onlineevent Ви помага да подготвите Вашето събитие – сватба, рожден ден или годишнина, детско тържество, ергенско или моминско парти, абитуриентски бал, парти изненада, фирмени празници и форуми, благотворителни и обществени събития.

Вашият специален момент носи отличителната Ви енергия, дух и емоция. Затова Вие сте важен участник в подготовката и осъществяването на големия и незабравим за Вас ден.

Възползвайте се от функционалността на Онлайн организатора и бъдете подготвени за всеки малък детайл, който може да се окаже решаващ за успеха на Вашето събитие. Радостта от живота е в малките неща.

За изработката

Изградихме високо функционален и интуитивен онлайн организатор на събития, с който лесно да организирате Вашите специални поводи. В организатора са изброени всички важни етапи от организацията на различни събития, като в комбинация може лесно да смятате Вашият бюджет с включения калкулатор. Лесно бързо и удобно може да качвате снимки от събитията, да правите корекции в задачите и още много други.

Към организатора изградихме красив, бърз и функционален блог, с който да се информирате за различни интересни теми. Сайтът е изключително бърз, full responsive и притежава интуитивен дизайн.

Фирменият сайт на Onlineevent се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Виж проекта Online

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?