info@web-studio.bg



+359 893 000 306

Изработка на сайт за Onlineevent

Малко повече за Onlineevent

Onlineevent Ви помага да подготвите Вашето събитие – сватба, рожден ден или годишнина, детско тържество, ергенско или моминско парти, абитуриентски бал, парти изненада, фирмени празници и форуми, благотворителни и обществени събития.

Вашият специален момент носи отличителната Ви енергия, дух и емоция. Затова Вие сте важен участник в подготовката и осъществяването на големия и незабравим за Вас ден.

Възползвайте се от функционалността на Онлайн организатора и бъдете подготвени за всеки малък детайл, който може да се окаже решаващ за успеха на Вашето събитие. Радостта от живота е в малките неща.

Изработка на сайт и организатор на събития за Onlineevent

Изградихме високо функционален и интуитивен онлайн организатор на събития, с който лесно да организирате Вашите специални поводи. В организатора са изброени всички важни етапи от организацията на различни събития, като в комбинация може лесно да смятате Вашият бюджет с включения калкулатор. Лесно бързо и удобно може да качвате снимки от събитията, да правите корекции в задачите и още много други.

Към организатора изградихме красив, бърз и функционален блог, с който да се информирате за различни интересни теми. Сайтът е изключително бърз, full responsive и притежава интуитивен дизайн.

Фирменият сайт на Onlineevent се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP WS CMS Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?