info@web-studio.bg+359 893 000 306

Изработка на сайт за MONNI

Малко повече за Monni

През 2010 г. е създаден брандът MONNI, насочен към по-широка аудитория от почитатели на мъжката мода, с по-ежедневни предложения и носител на свеж младежки дух. От 2008 г. до 2014 г. брандовете DESIZO Monni и MONNI се развиват основно в България в столицата София, където компанията има 5 магазина.

Изработка на сайт за Monni

Нашият екип създаде високо функционален фирмен сайт за бранда Monni. В процеса на изработка на сайта, ползвахме най-модерни технологии, с които успяхме да постигнем безупречен и красив дизайн, висока функционалност и надеждна бъдеща работа. Изработихме сайт с висока скорост на зареждане, който се визуализира перфектно, без значение на какво устройство се достъпва и създава неповторимо потребителско изживяване.

За технологиите

Етикети

Bootstrap CSS jQuery PHP Програмиране Изработка на корпоративен сайт Изработка на фирмен сайт SEO оптимизация Направа на сайт Web design Проекти Изработка на онлайн магазини Изработка на сайт

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?