E-mail маркетинг

Защо е важно да използваме E-mail маркетингът

Често срещана грешка в рекламната стратегия е да се обръща огромно внимание на процеса свързан с достигане на нови клиенти. До известна степен това е важно, но от друга страна е задължително да се стремим да запазваме интереса на старите ни клиенти. E-mail маркетингът е отлично средство, с което можем да постигнем това. E-mail маркетингът до голяма степен може да бъде описан и като ремаркетингов инструмент. E-mail маркетингът може да се комбинира чудесно с друг тип дигитална реклама, за да се постигне по-задоволителен и мощен ефект от рекламната кампания.

изработка-на-респонсив-email-кампании

Full Responsive HTML E-mail кампании

Едно от най-важните неща, които трябва да следим в нашата E-mail кампания е дали тя се визуализира коректно на всякакъв тип устройства и техните размери, тоест да бъде full responsive.

Най-честата грешка, която се допуска от хора, без опит в областта е да се пускат кампании, които не са responsive и не са тествани на различни типове E-mail клиенти. В резултат на това се наблюдава спад в ефекта и допълнителен отлив на клиенти, които не са харесали това, което са видели.

Как да изработим качествен Full Responsive HTML E-mail

В повечето случаи, когато нямаме опит в областта, представата за това как се прави Full Responsive HTML E-mail се свежда до това да се отвори някой общодостъпен E-mail клиент и да се напишат няколко реда текст с картинка. За голямо съжаление нещата не са толкова прости.

Истината е, че качественият Full Responsive HTML E-mail се прави изключително трудно. В самата си същност този тип E-mail е чист HTML код, който се визуализира по специфичен начин, ползвайки стилове от предварително дефинирани CSS класове. Дори и да намерите някой по-стабилен едитор, който позволява създаване на HTML E-mail, то ние Ви гарантираме, че този E-mail ще бъде пълен с грешки в кода и няма да се визуализира коректно на повечето типове E-mail клиенти, а Вие ще си дадете парите на вятъра.

Нашите специалисти разполагат с надеждна технология, която гарантира 100% коректно зареждане на съдържанието на всеки E-mail,независимо на какво устройство се зарежда.

Също така, можем да Ви предоставим подробна статистика за всяко изпращане, отваряне и т.н.

Не се колебайте да поръчате изработка на Full Responsive E-mail кампания от нашите специалисти. Това ще ви спести време, усилия и много пари. Гарантираме Ви безкомпромисно качество и реален резултат!

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?